Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakorlati Kerékpárszerelő tanfolyam

Gyakorlati Kerékpárszerelő tanfolyam

A Bringaszaki Kerékpárüzlet és Szerviz gyakorlati kerékpárszerelő oktatást hirdet. 

A legfőbb tudnivalók: 

A tanfolyam célja, hogy olyan gyakorlati tapasztalatot adjunk át a jelentkezőknek, amellyel hatékonyabban tudják elkezdeni munkájukat a jövőben egy kerékpár szervizben, mintha egy átlagos kerékpárszerelő tanfolyamot végeznének el. Itt a gyakorlaton lesz a hangsúly, sőt csak gyakorlati részeket mutatunk be és a menet közben felmerülő elengedhetetlen elméleti kérdéseket részletesen kifejtjük, megválaszoljuk.
Az oktatás során nem csak az adott modul elvégzését mutatjuk be és adjuk át a résztvevőknek, hanem a menet közben esetlegesen előforduló buktatókra is hangsúlyosan felhívjuk a figyelmet és tippeket adunk, hogyan célszerű elvégezni az adott műveletet. Ezeket hosszú évek tapasztalatai során gyűjtöttük össze és úgy gondoljuk, hogy tudásunk elég értékes ahhoz, hogy egy kerékpárszerelő tanfolyam keretén belül tovbbadjuk. 
A tanfolyamon azokat a modulokat vesszük át a jelentkezőkkel, melyek egy kerékpárszerviz életét legalább 90%-ban kiteszik. Azaz a tanfolyamot elvégzők egy kerékpár szervizben a bringák legalább 90%-át meg tudják majd szervizelni ezzel a tudással.
A kerékpárszerelő tanfolyamot elvégzők tehát sokkal jobb esélyekkel indulhatnak egy állásinterjún, mint egy átlagos kerékpárszerelő tanfolyamot elvégző.
Arra is fel kell hívnunk a figyelmet, hogy a tanfolyan elvégzése nem helyettesíti a tapasztalatot és a rutint, ezeket csak idővel lehet megszerezni. 

Két turnus közül választhatsz: 

  1. Hétköznapi turnus: 2021 október 4, 5, 6, 7, 8 minden nap 10-16 óráig
  2. Szombati turnus: 2021 október 2, 9, 16, 23, 30 minden szombaton 8-14 óráig BETELT!

Létszám limit: 4 fő / turnus (a lehető legjobban szeretnénk oktatni a jelentkezőket, ezért nem osztály méretű turnusokat indítunk)

Ár: 70.000 Ft / fő

Jelentkezési határidő 2021. szeptember 26. éjfélig

Jelentkezés módja: e-mailben az info@bringaszaki.hu e-mail címre írt e-mail üzenettel, melynek tárgya "tanfolyam" legyen.

Fizetés módja: első részlet 35.000 Ft, melyet átutalással tudsz rendezni egy előlegszámla ellenében. A jelentkező e-mail levélre válaszolva elküldjük a szükséges információkat.

Helyszín: 1033 Bp. Huszti út 29 (Bringaszaki Kerékpárüzlet és Szerviz)

Fontos! A tanfolyamon résztvevők egy Bringaszaki Kft. által kiállított, lepecsételt oklevelet kapnak. Ez az oklevél nem egyenértékű semmilyen államilag elismert papírral.

A tanfolyamon résztvevők továbbá megkapják elektronikus és papír alapú dokumentum formájában a modulok részletes leírásait, azt a folyamatot, amit a tanfolyam alatt bemutatunk és a részvevők is elvégeznek.

Tematika

Fő modulok

Külső, belső csere

Defektvédelmes folyadékkal feltöltés belsőbe

Agygenerál

Középrész generál

Kormánycsapágy generál

Bowdenezés csere

Centrírozás

Fékbeállítás (V-fék, canti, tárcsafék)

Hidraulikus fék légtelenítés

Hidraulikus fék felszerelés, fékcső vágás

Hátsó váltó beállítás

Első váltó beállítás

Egyéb cserék

Lánc csere

Fogaskoszorú csere

Pedál csere

V-féktest csere

V-fékpofa csere

Tárcsafékbetét csere

Markolat csere

Küllőpótlás

Stucni csere

Kormány csere

Keresés