Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpár szerelés segítség

Sziasztok Bringások! 

Ezt a blogot azért hoztuk létre, mert szeretnénk segíteni nektek a kerékpárotokkal kapcsolatos témákban. 

Azt már biztosan tudjátok, hogy kerékpár szerelő workshopokat szervezünk, amivel célunk az, hogy minél szélesebb körben elterjesszük a kerékpárosok számára szükséges elengedhetetlen helyes információkat és testközelből lássátok, hogy hogyan is kell szerelni a kerékpárotokat. Egyre kiforrottabb módszereket alkalmazunk workshopjainkon, hogy minél hatékonyabban tudjuk átadni mindenki számára a megfelelő módszereket, a szerelési folyamatokat és azokat az anyagokat, eszközöket, melyekkel a lehető leghatékonyabb és legélménydúsabb kerékpározásban lehet részetek.

Ezzel a tapasztalatunkkal szeretnénk globálisan is segíteni Nektek minél lényegretörőbb, minél érthetőbb információkkal itt a weboldalunkon és természetesen abban reménykedünk, hogy a jövőben majd nálunk szerzitek be a kerékpárotokhoz szükséges alkatrészeket, kiegészítőket. Igyekszünk minél hatékonyabb e-mail-es segítséget nyújtani Nektek, ha elakadtok valamilyen technikai kérdésben. Természetesen mindenre mi sem tudhatjuk a választ, de rengeteg beszállító partnerrel állunk kapcsolatban, akik segítségével mindenre kapunk választ, ezért nyugodtan írjatok e-mailt nekünk, ha nem tudjátok kiválasztani a kerékpárotokhoz megfelelő alkatrészt. 

Kerékpáros defektvédelem - Kerékpárszerelés segédlet Nektek

Kerékpáros defektvédelem - Kerékpárszerelés segédlet Nektek

A legtöbbször azt kérdezik tőlem a bringások, hogy én mit tennék? Jogos kérdés, hiszen egy tapasztalt kerékpáros és tapasztalt szerelő által adott tippekkel valószínűleg nyugodtan bringázhatunk.  

Kerékpár lánc alapok - Kerékpárszerelés segédlet Nektek

Kerékpár lánc alapok - Kerékpárszerelés segédlet Nektek

A hobbi kerékpárosok gyorsan elkavarodhatnak a kerékpár láncok világban, ezért szretnék Nektek segíteni, hogy könnyebben el tudjatok igazodni a legalapvetőbb kérdésekben.

Kerékpár Belső és Külső gumi csere - Kerékpárszerelés segédlet Nektek

Kerékpár Belső és Külső gumi csere - Kerékpárszerelés segédlet Nektek

Ezen az oldalon segítünk neked bemutatni a kerékpáros belső és külső gumi cseréjét, amit a tanácsainkkal akkor is el fogsz tudni végezni, ha soha életedben nem csináltál még ilyet!
Kerékpár lánc felszerelése

Kerékpár lánc felszerelése

Ha te szeretnéd cserélni a láncot a kerékpárodon, akkor hasznos segítség lesz számodra az alábbi néhány fontos gondolat.